superkup-004WIENER STADTISCHE – OSS – UOKPL

Potpisan Ugovor o nastavku saradnje – sutra Partizan Termoelektro – Crvena zvezda u Super Kupu Srbije

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, danas je na konferenciji za novinare potpisan Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga, a takođe je najavljen i meč Super Kupa Srbije između Partizana Termoelektra, prvaka Srbije, pobednika Wiener Stadtische Super lige za prošlu godinu i Crvene zvezde, pobednika Kupa Srbije za prošlu godinu, koji će se odigrati sutra od 20,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.

Povezana vest:  SENIORKE – ŽREB XXVII EP 2011, Žreb u petak, 03. decembra u 18,00 časova u Monci

Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga potpisali su Svetlana Smiljanić, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL.

Na konferenciji za novinare je najavljena i utakmica Super Kupa Srbije, prva u istoriji, u kojoj će igrati Partizan Termoelektro, prvak Srbije, pobednik Wiener Stadtische Super lige za prošlu godinu i Crvena zvezda, pobednik Kupa Srbije za prošlu godinu. Konferenciji su prisustvovali kapiteni i treneri oba kluba, Nikola Mijailović, Milan Đuričić, Mihajlo Mitić i Željko Bulatović.

Povezana vest:  SENIORKE – KUP IZAZIVAČA 2013. – POLUFINALE, Danica Radenković sa Pjaćencom i Dubravka Stojanović sa LP Salom u polufinalu

Utakmica Super Kupa Srbije Partizan Termoelektro – Crvena zvezda odigraće se sutra od 20,00 časova u dvorani Šumice, u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.