Wiener_Liga-odbojka

VINER LIGA, SENIORI

Partizanov prvenac, Spartaku bod

Partizan Termoelektro – Spartak 3:2 (22:25, 25:20, 22:25, 25:22, 15:10)

Dvorana: SC „Šumice“. Gledalaca: 300. Sudije: Vladimir Simonović (Kragujevac) i Đorđe Cvetković (Beograd). Trajanje meča: 135 minuta.

PARTIZAN TERMOELEKTRO: Minić 36, Pešut 2, Brđović 3, Mijailović 19, Ljubičić 9, Žarković 6, Ilić (libero), Nikolić 13, Bulatović, Samardžić, Jokanović, Jevtić. Trener: Milan Đuričić.

Povezana vest:  Subotičanke igraju u finalu plej-ofa

SPARTAK: Ražnatović 15, Šatora 3, Karišik 13, Palibrk 8, Stevović 13, Balđijev 14, Ristić (libero), Milosavljević, Majcan 1, Spasojević 4, Tošnić, Smiljanić. Trener: Milivoje Radisavljević.

Teškom mukom Partizan je stigao do prve pobede ove sezone. Spartak je namučio aktuelnog šampiona i osvojio bod, treći ove sezone na dva uzastopna gostovanja.

Da su Ljižani izdržali u istom ritmu posle vođstva od 2:1 i 9:4 u četvrtom setu možda bi stigli i do celog plena. Ipak, crno-beli su smogli snage za preokret, najviše zahvaljujući Marku Nikoliću, koji je uneo dosta živosti u igru domaćina i na kraju je uz Minića bio najbolji pojedinac susreta.

Povezana vest:  Kadeti Srbije obezbedili medalju – protiv Rumunije za zlato u nedelju od 12,00 časova

Dugo je Partizan tražio igru, a sa druge strane mreže igrači Spartaka su se sjajno borili. Na kraju su osvojili veliki bod, ali mogu da žale i za sva tri. Kako su se stvari odvijale, ispostavilo se da su na kraju izgubili dobijen meč!