zoran_terzic_kzn_m_1

SVETSKI KUP

Terzić: Želimo pobedama da završimo Svetski kup

 

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da očekuje pobede u poslednja tri meča na Svetskom kupu u Japanu. Odbojkašice Srbije će se u završnici ovog takmičenja sastati sa Dominikanskom Republikom, Argentinom i Alžirom.

-Čekaju nas tri utakmice, u kojima sam siguran da imamo kvalitet za pobede. Naš prvi rival, Dominikana, biće i najteži jer je pokazala da u nekim mečevima može da odigra na vrhunskom nivou. Sa dobrim pristupom, možemo da ih dobijemo i značilo bi nam da turnir završimo sa sve tri pobede – rekao je Terzić novinarima u Tokiju.

Povezana vest:  Učenici obrenovačke Tehničke škole na Svetskom školskom prvenstvu u odbojci

U dosadašnjem toku takmičenja selekcija Srbije zabeležila je tri pobede i pet poraza.

-Ovo su samo na papiru najlakši mečevi, to ništa ne mora da znači. Moramo da budemo maksimalno oprezne, ali se nadam pobedama jer je to realnost – kazala je korektor Srbije Jovana Brakočević.

Odbojkašice Srbije juče su doputovale iz Saporoa u Tokio i imaće dva dana za treninge do prve utakmice u glavnom gradu Japana.

Povezana vest:  Boričić ceni obojicu kandidata, ali podržava Grbića

-Od preostalih mečeva najteži je sa Dominikanskom Republikom. Radi se o kvalitetnoj i nezgodnoj ekipi. Ipak, realno je da zabeležimo sve pobede do kraja. Na ovom Svetskom kupu pokazale smo da možemo da igramo dobro protiv najboljih – zaključila je Ana Antonijević, tehničar Srbije.

Utakmica Srbija – Dominikanska Republika igra se u sredu od tri ujutru po našem vremenu u Tokiju.

Povezana vest:  EP 2011 SRBIJA I ITALIJA, Srbija danas igra sa Rumunijom u osmini finala