bane_ivanovic_srb_ita_1

Ćurčić najavio bolju igru protiv Hondurasa

 

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da u prijateljskom meču protiv Hondurasa očekuje bolju igru nego u prethodnom duelu sa Meksikom (0:2).

-Protiv Meksika smo se maksimalno zalagali, iako je neko odigrao bolje, a neko slabije. Protiv Hondurasa moramo da odigramo mnogo brže nego protiv Meksika. Potrebna su nam pravovremena kretanja, oslobađanje od lopte na vreme i kretanje bez lopte. Sve to mora da se sinhronizuje, jer samo tako možemo da odgovorimo brzoj igri rivala“, rekao je Ćurčić.

Povezana vest:  Američki fudbaler Brek Shea postao priznati slikar

On je naveo da je Honduras fizički jača ekipa od selekcije Meksika.

-Upoznali smo se s njihovom igrom i sve to preneli igračima kad smo doputovali ovde. Zajedno smo analizirali snimke koji prikazuju njihove osnovne karakteristike i mogu da kažem da možda nisu tehnički na nivou Meksika, ali brzinski i po fizičkoj snazi su sigurno i jači – istakao je Ćurčić.

Povezana vest:  Majorka zbog duga ostaje bez Evropske lige?!

On je kazao da će Aleksandra Kolarova koji je dobio crveni karton protiv Meksika zameniti debitant Vladimir Volkov, a u startnoj postavi trebalo bi da se nađu i Boško Janković i Damir Kahriman.

-Ideja je i da meč opet počnu Rajković i Ivanović na pozicijama štopera, a blizu sam odluke da igramo sa dva zadnja vezna. Moguće je da šansu od prvog minuta dobije Petrović, a ako bude teren natopljen vodom, možda ćemo početi i sa jednim polušpicem – dodao je Ćurčić.

Povezana vest:  PRVA LIGA SRBIJE, 18. KOLO REZULTATI I TABELA

Prijateljski meč Srbija – Honduras igra se sutra ujutru od 2.30 po našem vremenu u gradu San Pedro Sula.