zoran_terzic_kzn_m

Terzić: Pobeda protiv Argentine primer kako se igra

 

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je danas da je pobeda protiv Argentine primer kako bi naš nacionalni tim trebalo da igra.

-Odigrali smo bolju utakmicu protiv ekipe koja je sa 3:1 pobedila Dominikasnku Republiku i ima kvalitet. Motiv je bio na visokom nivou i kada se tako igra, sve deluje mnogo lakše. Pobeda protiv Argentine je primer kako moramo da igramo – rekao je Terzić.

Povezana vest:  SENIORKE – KUP CEV 2015., U finalu Dinamo Krasnodar – Atom Trefl Sopot

On je dodao da se nada da su odbojkašice izvukle pouku i da neće ponoviti slaba izdanja iz prethodnih utakmica.  Odbojkašice Srbije ostvarile su danas četvrtu pobedu na Svetskom kupu u Japanu, pošto su u desetom kolu savladale Argentinu sa 3:0 (25:15, 25:18, 25:23).

Korektor Srbije Jovana Brakočević rekla je da je bilo važno da nacionalni tim održi potreban nivo igre posle iznenađujućeg poraza od Dominikanske Republike.

Povezana vest:  45. KUP SRBIJE, ČETVRTFINALE, Rezultati i raspored

-Opet smo imale problema sa prijemom, ali je sve funkcionisalo mnogo bolje. Nadam se da će sutra protiv Alžira biti još bolje, pobeda nam je potrebna da ispunjene samopouzdanjem završimo sezonu – rekla je Brakočević, koja je meč završila sa 17 poena.

Naša reprezentacija sutra u poslednjem kolu igra protiv Alžira, od 03,00 časa po našem vremenu.

Povezana vest:  Terzić: Finale je veliki uspeh, posebno način na koji smo došli do njega