simo_krunic_rad_jag_1

Krunić: Tražim strpljenje kod igrača

 

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da od svojih fudbalera traži strpljenje u utakmici protiv Crvene zvezde u 12. kolu Super lige Srbije.

-Mi ne bežimo od toga da je Crvena zvezda favorit, ali tražimo da naša ekipa na terenu da svoj maksimum. O utakmici ne mogu ništa da kažem jer se to nikad ne zna. Jedino što tražim je podrška naših navijača i strpljenje kod igrača – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Guti: Mesi je bolji od Ronalda

Jagodina dočekuje Crvenu zvezdu u subotu u 13.00.

-To će za nas i celu Jagodinu biti praznik fudbala. Nadamo se da će stadion biti pun, da će doći dosta naših navijača da nas podrže i da pokušamo našom igrom da se suprostavimo Crvenoj zvezdi – kazao je Krunić.

Kapiten Jagodine Miloš Stojanović rekao je da bi voleo da navijači podrže i njegovu ekipu, a ne samo Crvenu zvezdu.

Povezana vest:  Božović zvanično trener Arsenala

-Mislim da je ovo neka druga Jagodina. U poslednje vreme smo pokazali da i mi igramo dobar fudbal. Na čelu sa šefom štaba i sa više od 20 igrača zaslužujemo jedan ovakav spektakl u Jagodini – kazao je Stojanović.

Stojanović je rekao da će igrači probati da urade „nešto više uprkos tome što se zna da je Crvena zvezda uvek lakše odlazila do pobede“. Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 13.00, a uprava je najavila da će 20 odsto od prodatih ulaznica dati u fond za lečenje bivšeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića koji je ponikao u Jagodini.

Povezana vest:  Đukić: Neću podneti ostavku