lopta

VINER LIGA, SENIORKE

Vizuri gradski okršaj sa Radničkim

Vizura – Radnički 3:1 (21:25, 25:12, 25:16, 25:21)

Dvorana: SC „Vizura”. Gledalaca: 150. Sudije: Đorđe Stevanović (Beograd) i Svetlana Simić (Obrenovac). Trajanje meča: 99 minuta.

VIZURA: Đurić, Petrović 5, Lazarević 16, Savić 16, Čikiriz 11, Buša 5, Lazić (libero), Mirković 5, Ranković 12, Matić, Vukomanović. Trener: Zorica Lazić.

Povezana vest:  Pobede Ruselara u Španiji i Dinama iz Moskve u Peruđi – Brđović čeka Rosića početkom marta

RADNIČKI: Kostić 6, Aćimović 9, Raković 2, Misojčić 5, Radović 18, Radonjić 8, Matić (libero), Stepanović (libero), Vasović 3, Katić, Savović, Simić, Mićević. Trener: Dejan Desnica.

U malom gradskom derbiju Vizura je slavila pobedu vrednu tri boda protiv Radničkog. Čitav jedan set bio je potreban domaćim odbojkašicama da se zagreju, a kad su ga izgubile uozbiljile su se i načinile preokret za treći trijumf ove sezone.

Povezana vest:  CEV – XXXI KONGRES, Predstavljen promotivni spot Srbije i Italije – Kongresu prisustvovao Đižong Vei

Loše su domaće ušle u utakmicu, a Radnički je razliku pravio najviše zahvaljujući greškama izabranica Zorice Lazić. Ipak, u nastavku susreta usledio je preokret.

Prilično ubedljivo je Vizura dobila drugi set i došla do izjednačenja, a za nijansu bolje Krstašice su bile u trećem setu, ipak nedovoljno da ga reše u svoju korist. Slično je bilo i u četvrtom setu, pa sun a kraju Novobeograđanke potpuno zasluženo ostvarile trijumf.

Povezana vest:  SP za odbojkaše u septembru 2018, za odbojkašice u oktobru