igor_kolakovic_kzn_1

Kolaković: U važnim trenucima bili smo koncentrisani

 

Trener odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je njegova ekipa u važnim trenucima bila koncentrisana u pobedi protiv Egipta 3:1 u 9. Kolu Svetskog kupa.

-Igrali smo jako rano protiv ekipe koja nije inspirativna. To ne treba da dovodi u pitanje naš odnos koji je dosta dobar. Izgubili smo drugi set, ali smo u svim važnim trenucima bili koncentrisani, strpljivo smo čekali grešku protivnika kojom je i završen meč – rekao je Kolaković.

Povezana vest:  Grbić: Moramo da pokažemo zube Rusima, samo tako možemo do pobede

Primač servisa Miloš Nikić rekao je da je zadovoljan jer je reprezentacija Srbije u meč ušla maksimalno ozbiljno.

-Zadovoljan sam pristupom, od početka smo maksimalno ozbiljno bili i nije bilo većih problema osim u drugom setu kad smo malo pali. Sutra nas očekuje isto ovako rana utakmica protiv Kine i nadam se da ćemo maksimalno ući u utakmicu i pobediti – rekao je Nikić.

Povezana vest:  Sjajna Vojvodina NS Seme u finalu Kupa Izazivača ! – rival za trofej Benfika iz Lisabona

Tehničar srpske reprezentacije Vlado Petković zadovoljan je jer je njegov tim osvojio maksimalna tri boda u meču.

-Teška utakmica, ali dobro je da smo uzeli sva tri boda, ušli smo spremni. Očekivao sam dosta od pojedinih igrača Egipta, ali nisu bili na nivou i dobar posao smo uradili. U sledećem meču čeka nas neugodan protivnik, Kina svaki poen igra maksimalno – rekao je Petković.

Povezana vest:  IV EVROPSKA LIGA 2012., Sedma pobeda seniorki Srbije u Evropskoj ligi

Libero reprezentacije Srbije Nikola Rosić rekao je da je njegov tim zasluženo pobedio.

-Sigurno važna pobeda, nikada nije bilo lako protiv Egipta, uvek protiv nas igraju na sve ili ništa, dobro serviraju, bore se za svaku loptu. Pokazali smo da smo kvalitetniji tim i zasluženo smo pobedili – rekao je Rosić.

Srbija u sledećoj utakmici igra protiv Kine sutra u 3.00.