GCFK 1

UDRUŽENJE DRŽAVNIH REPREZENTATIVACA SRBIJE

Nagrada za fer-plej Aleksandru Boričiću, povelja OSS, a zlatna plaketa Miloševiću

 

U Svečanoj sali Gradskog centra za fizičku kulturu Beograda (Stari DIF) danas su uručene nagrade Udruženja državnih reprezentativaca Srbije. Aleksandar Boričić, predsednik OSS, dobio je nagradu za fer – plej u 2011, Odbojkaški savez Srbije je dobio povelju povodom desetogodišnjice Udruženja kao jedan od donatora, Dragoljub Milošević, predsednik Odbojkaškog saveza Beograda, dobitnik je zlatne plakete Udruženja, a Marko Valok, dobitnik nagrade za fer – plej za 2010. godinu.

Povezana vest:  SP JAPAN 2010, Terzić: Nije sramota što smo izgubili, već kako

Na svečanosti su uručene povelje donatorima, a novim članovima Udruženja svečano su uručene članske karte i značke. Zoran Petrović, nekadašnji reprezentativac i doajen našeg sportskog novinarstva, uručio je nagradu Aleksandru Boričiću. Milica Stojadinović, predsednik Udruženja državnih reprezentativaca Srbije, predala je Dragoljubu Miloševiću zlatnu plaketu Udduženja.

Dragan Stevanović, jedan od osnivača Udruženja, predao je povelju Udruženja Vladimiru Grbiću, potpredsedniku OSS. Svečanosti su prisustvovali nekadašnji odbojkaški reprezentativci I reprezentativke: Olga Caran, Snežana Misajlović, Bogoljub Stojimirović, Ivan Popović, Petar Stanišić…..

Povezana vest:  SENIORI – XXIV SVETSKA LIGA 2013., Srbija u B grupi sa Rusijom, Italijom, Kubom, Nemačkom i Iranom – sa Nemačkom i Italijom u Srbiji