IO_CEV

CEV – IZVRŠNI ODBOR
Počelo kandidovanje za juniorska EP 2014. i seniorska i kadetska EP 2015.
 
Prvog dana sastanka Izvršnog odbora CEV u Bakuu, u Azerbejdžanu, kojim predsedava Andre Mejer iz Luksemburga, predsednik CEV, a u radu Izvršnog odbora CEV učestvuje Aleksandar Boričić, predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV, saopšteno je da je počelo kandidovanje Nacionalnih federacija za juniorska EP 2014. i seniorska i kadetska EP 2015.
Pored Mejera i Boričića, sastanku prisustvuju potpredsednici CEV Banu Džan Šurman iz Lihtenštajna, Sinem Mavili iz Turske, Filip Berben iz Belgije, Agustin Martin Santos iz Španije, Renato Arena iz Italije i Miroslav Pržedpelski iz Poljske.
Takođe, Izvršni odbor CEV je razgovarao o izveštajima u vezi sa organizacijom turnira Evropskih kvalifikacija za OI 2012, koji će se odigrati u Ankari u Turskoj, u konkurenciji odbojkašica i u Sofiji, u Bugarskoj u konkurenciji odbojkaša, kao i o toku priprema za seniorska EP 2013, koja će se odigrati u Švajcarskoj i Nemačkoj u konkurenciji odbojkašica i u Poljskoj i Danskoj u konkurenciji odbojkaša.
Izvršni odbora CEV je razmatrao i strategiju i generalni koncept o regionalnim razvojnim odbojkaškim centrima, koji će biti uskoro otvoreni.

 

Povezana vest:  BEACH VOLLEY – BALKANIJADE 2010., Srbi u Bugarskoj i Grčkoj