Stefana Veljkovic of Serbia making a fist

Stefana Veljković možda propušta Olimpijadu

 

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je neizvestan nastup Stefane Veljković na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je ona večeras slomila palac. Srbija je večeras izgubila od Turske 3:1 u Beogradu i tako drugi vikend Gran prija završila sa jednom pobedom i dva poraza, ali to nije ono što je najviše zabrinulo Terzića.

Povezana vest:  Jovana Brakočević: Želim titulu u Ligi šampiona

-Nažalost, najveći problem nije to što smo igrali sa mnogo uspona ipadova, već jedna teška, glupa povreda, koja će nam još jednog  igrača odvojiti na duže vreme od terena…Teško da će biti spremna da ide na Olimpijske igre u Londonu – rekao je Terzić novinarima.

-Turski tim je definitivno bio jači i čestitam im ne samo na pobedi, već na svemu što su pokazali na turniru – dodao je Terzić.

Povezana vest:  Juniori na pripremama za Balkansko prvenstvo 2015.

Maja Ognjenović je kazala da je bilo teško vratiti se u igru posle jučerašnjeg poraza od Kube 0:3.

-Bilo je teško vratiti se u igru posle jučerašnjeg poraza. Mislim da je danas situacija bila mnogo bolja nego juče i to treba da nas raduje, ali je to daleko od naše prave igre. Na pravom smo, međutim, putu da naša forma bude u usponu – rekla je Ognjenovićeva.

Povezana vest:  Katarina Lazović i David Mehić odredili parove četvrtfinala Kupa Srbije na „Sajmu sporta"

-Ponavljamo, ipak, neke greške koje ne bi trebalo. Verujem da ćemo se popraviti treninzima i pristupom i da će to izgledati mnogo bolje – dodala je ona.