NT_1

Odbojkašice žele u poslednjem kolu da poprave utisak
 
Odbojkašice Srbije u petak su doživele četvrti uzastopni poraz na olimpijskom turniru u Londonu, ali su istakle da će protiv Brazila u poslednjem kolu pokušati makar malo da poprave utisak.
Protiv Amerikanki, selekcija Srbije juče je doživela poraz od 3:0, ali su neki elementi u igri predstavljali poboljšanje u odnosu na prethodne mečeve.
-Raduje me da smo protiv SAD izgledale bolje na terenu, a igra je na momente bila tečnija. Nadam se da ćemo bar protiv Brazila pružiti bolju partiju. Brazilke do sada na turniru nisu prikazale bog zna kakvu igru – kazala je odbojkašica Srbije Maja Ognjenović novinarima u Londonu.
Duel srpskih i brazilskih odbojkašica igra se sutra od 23 sata po našem vremenu.
-Jednostavno, moramo da pokušamo da na sledećoj
utakmici odigramo još bolje i namučimo Brazil koji je sigurno slabija ekipa od SAD – istakao je selektor Srbije Zoran Terzić.
Libero srpskog tima Suzana Ćebić ocenila je da je ekipa, uz igru kao protiv Amerikanki, u prethodnim kolima mogla da zabeleži bolje rezultate.
-Nažalost, nismo uspele da prođemo dalje. Iskreno se nadam da smo bar malo popravile utisak što se tiče igre. Ostaje nam utakmica protiv Brazila, da probamo da odigramo najbolje što možemo na ovom turniru i da pre svega budemo zadovoljne igrom – zaključila je Ćebić.

 

Povezana vest:  Poraz srpskih odbojkaša od Brazila