zvezda222_14_koloCrvena zvezda u finalu plej-ofa 

Odbojkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa prvenstva Srbije pošto su večeras u Beogradu, u trećoj utakmici polufinalne serije, savladali ekipu gradskog rivala Partizana sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:23), pa su u seriji trijumfovali ukupnim rezultatom 3:0. 
Crvena zvezda je prethodna dva meča protiv Partizana dobila sa 3:1 i 3:0. 
U drugom polufinalu kasnije večeras Vojvodina u trećoj utakmici dočekuje u Novom Sadu kragujevački Radnički, a trenutni rezultat u seriji je nerešen 1:1. 
Pred oko 500 gledalaca u dvorani u Šumicama, utakmicu su sudili Kovačević (Kraljevo) i Zorica Bjelić (Beograd). 
Partizan: Minić, Kisić , Popović, Samardžić, Đorđević, Turanjanin, Mijailović, Bulatović, Žarković, Atanasijević, Ilić, Mitrović. 
Crvena zvezda: Stefanović, Jakovljević, Ćulafić, Pajić, Bojović, Koprivica, Milutinović, Mitić, Terzić, Dokić, Rašić, Vujić. 
Crvena zvezda je lako i na ubedljiv način došla do novog finala državnog prvenstva. Partizan u polufinalnoj seriji nije bio dorastao protivnik „crveno-belima“ iako se to po rezultatu u setovima možda ne vidi. U tri utakmice „crno-beli“ su osvojili samo jedan set i to dovoljno govori o ubedljivom trijumfu Crvene zvezde. 
Odbojkaši Crvene zvezde su večeras imali najlakši posao od sve tri utakmice polufinalne serije. Partizan je samo na trenutke pokazivao da ima potencijal, a to je bilo premalo da se ozbiljnije suprotstavi protivniku koji će potpuno zasluženo igrati u finalu državnog prvenstva.

Povezana vest:  SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2011., Nikola Grbić i Kuneo bolji od Radničkog Kredi banke