zvezda_fakrum_musina_devojke (1)

Bjelica: Mogu samo da obećam maksimalnu borbenost

 

Kapiten odbojkašica Crvene zvezde Ana Bjelica obećala je danas da će se njen tim boriti i dati maksimum u meču drugog kola F grupe Lige šampiona protiv poljske Fakro Mušine.

Igračice i stručni štab Crvene zvezde dobro poznaju protivnika, jer poljski tim već treću sezonu zaredom igra u grupi sa srpskim šampionkama.

-Teško izlazimo na kraj sa njihovim srednjacima, prošle godine nismo uspele da zaustavimo ni korektora, a važan je podatak da smo mi tada imali prilično iskusniji tim. Sada zaista ne mogu da dam bilo kakve prognoze. Mogu samo da obećam da ćemo se boriti i dati 120 odsto svojih mogućnosti. Kada tako odigramo niko nam ništa ne može zameriti, čak i kada gubimo – rekla je Bjelica.

Povezana vest:  Kadeti Srbije protiv Danske u sredu od 18,30

Crveno-bele su prošle sezone osvojile samo jedan set protiv poljskog predstavnika.

-Izgleda da žreb baš voli da nas ukršta kad treću godinu igramo protiv njih. Ipak, u našem slučaju to uopšte nije olakšavajuća okolnost, jer smo u ranijim mečevima protiv Mušine imale loše rezultate. Nikako nam ne odgovara njihov sistem igre. Radi se o vrlo kvalitetnom timu, iako su menjali sastav u odnosu na prošlu godinu, ponovo su jaki i daleko iskusniji od naše ekipe – istakla je Bjelica.

Povezana vest:  KADETKINJE - HALKBANK BALKANSKO PRVENSTVO 2011, Srbija večeras protiv Crne Gore od 19,00 časova

U prvom kolu crveno-bele su u Šumicama izgubile od Lokomotive iz Bakua sa 3:2, dok je istim rezultatom Fakro Mušina poražena u Moskvi od Dinama. Utakmica Fakro Mušina – Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati u Poljskoj.