Dodir Lige sampiona Mladenovac 

Dodir lige šampiona u Mladenovcu
 
Dragan Atanasov, pomoćnik ministra za sport, prisustvovao je revijalnoj utakmici između Odbojkaških klubova „Crvena zvezda“ i „Mladenovac“,  u okviru akcije Ministarstva omladine i sporta „Dodir lige šampiona“. Utakmica između crveno – belih odbojkaša i lokalnog kluba održana je u Sportskoj hali u Mladenovcu, a naši poznati odbojkaši priredili su pravi spektakl na parketu, u kojem su najviše uživali najmlađi, koji su ih bodrili.
„Akcija „Dodir šampiona“ prilika je da  rukomet, odbojku, košarku, vaterpolo, tenis i ostale sportove deca zaigraju zajedno sa sportistima koji su već ostvarili izuzetne rezultate i osvojili brojne medalje. To je svojevrsni podsticaj deci da slobodno vreme provedu na najkvalitetniji mogući način i posvete se sportu. Danas ovi mladi ljudi igraju revijalnu utakmicu sa crveno – belima, a sutra će neka od te dece postati profesionalni sportisti i braniće boje svoje zemlje“, rekao je Dragan Atanasov.
Revijalna utakmica između „Crvene zvezde“ i „Mladenovca“, četvrta je u nizu u okviru akcije „Dodir lige šampiona“, koja će deci omogućiti da se upoznaju i druže sa vrhunskim sportistima, a u cilju približavanja sporta najmlađima i motivisanja dece da slobodno vreme kvalitetno provode, Ministarstvo omladine i sporta će i u narednom periodu organizovati slične manifestacije.
U delegaciji Ministarstva omladine i sporta bio je i savetnik za školski sport Igor Marinković, dok su meč pratili i generalni sekretar O.K. „Crvena zvezda“ Ana Avramović, sportski direktor O.K. „Crvena zvezda“ Laslo Lukač i predsednik O.K. „Mladenovac“ Goran Mihajlović, kao i predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić.

 

Povezana vest:  SENIORKE – XXVII EP 2011, Hrvatska, Izrael i Francuska u Srbiji ili Italiji – Žreb 03. decembra u Monci