Rihanna_3

EKSKLUZIVNA SVETSKA PREMIJERA: RIHANNA – DIAMONDS

Budite među prvima koji će videti novi Rihannin video „Diamonds“ u ekskluzivnoj svetskoj premijeri na MTV.rs u noći između četvrtka i petka, 9. novembra, u 00:55

MTV sa ponosom najavljuje svetsku ekskluzivu – web premijeru novog spota za numeru „Diamonds“ višestruko nagrađivane megazvezde Rihanne. U noći između četvrtka, 8. novembra, i petka, 9. novembra, tačno u 00:55, samo na MTV sjatovima širom sveta! Zato i vi budite uz MTV.RS!

Povezana vest:  Prvi Mokrogorski muzički festival u Drvengradu

Možda najiščekivaniji singl sa najavljenog sedmog studijskog albuma pevačice nosi naziv „Diamonds“ i biće uvršten u izdanje Unapologetic, koje potpisuje izdavačka kuća Island Def Jam, a čija se objava očekuje 19. novembra. Numera  „Diamonds“ je 23. pesma mlade pevačice koja je do sada uvrštena u prvih 10 numera na Hot 100 listi, a odmah nakon zvanične objave singl je zauzeo prvo mesto na iTunes listama u čak 27 zemalja!

Povezana vest:  IL DIVO U BEOGRADSKOJ ARENI 22. SEPTEMBRA U OKVIRU NOVE SVETSKE TURNEJE

Rihanna je zvanično prva osoba na Facebook-u sa preko 62 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži, a do sada je prodala preko 37 miliona albuma i 146 miliona digitalnih singlova širom sveta! Mlada pevačica je takođe dobitnica 6 Grammy® i 7 Billboard muzičkih nagrada, a magazin Forbes nedavno ju je imenovao osobom broj 1 na društevnim medijima. Rihanna drži vođstvo u broju nominacija na ovogodišnjim MTV EMA, sa ukupno 7 šansi da osvoju neku od nagrada – sa koliko će se priznanja okititi, pogledajte u nedelju 11. novembra od 20:00, samo na MTV-ju!

Povezana vest:  Robi Vilijams lansira robu inspirisanu njegovim pesmama

Rihanna – Diamonds

Ekskluzivna web premijera // noć između četvrtka, 8. novembra, i petka 9. novembra, u 00:55, samo na MTV.rs!

Regionalna TV premijera // nedelja, 11. Novembar u 12:00, samo na MTV kanalu!