kupsrbije1SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – FINALNI TURNIR

Polufinala u 16,00 i 18,30 časova – određene sudije

Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, saopštio je danas raspored utakmica na Finalnom turniru 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati 09. i 10. februara u Hali Sportova na Novom Beogradu. U subotu, 09. februara, u prvom polufinalu, od 16,00 časova, igraće Vizura Vol Art – TENT (Obrenovac), uz direktan prenos na RTS 2, dok će se u durgom polufinalu sastati NIS Spartak iz Subotice i Crvena zvezda od 18,30 časova. Finale će se odigrati u nedelju, 10. februara od 18,30 časova, uz direktan prenos na RTS 2.

Povezana vest:  Na otvaranju u Tokiju Poljska – Iran i SAD – Francuska u konkurenciji odbojkaša

Na Finalnom turniru 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica sudiće Svetlana Zotović, kandidat za međunarodnog sudiju, Stanislava Simić, kandidat za međunarodnog sudiju, Boris Kolarević, međunarodni sudija i Mirko Janković, međunarodni sudija.

Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, biće predsednik žirija, a Čedomir Nedeljković, komsear takmičenja UOKPL, je određen za delegata Finalnog turnira. Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS, biće vrhovni sudija Finalnog turnira, a Zorica Bjelić, član predsedništva UOSS, određena je za kontrolora suđenja UOSS na Finalnom turniru Kupa Srbije.

Povezana vest:  VINER LIGA, SENIORI, Zvezda lako do polufinala, Vojvodina ostavila samo set u Ljigu

SENIORKE – 47. KUP SRBIJE – FINALNI TURNIR – BEOGRAD (HALA SPORTOVA) – 09. I 10. FEBRUAR – RASPORED UTAKMICA:

SUBOTA, 09. FEBRUAR – POLUFINALE:

VIZURA VOL ART – TENT (OBRENOVAC)     16,00 (RTS 2)

NIS SPARTAK (SUBOTICA) – CRVENA ZVEZDA       18,30

NEDELJA, 10. FEBRUAR:

FINALE:                 18,30 (RTS 2)