loptaSENIORKE – XXI GRAND PRIX 2013.

Prvakinje Evrope sutra putuju u Kranjsku Goru

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, sutra putuje u Kranjsku Goru, u Sloveniju, gde će odraditi bazični deo priprema za XXI Gran Pri 2013. Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, saopštio je spisak igračica (16), koje će putovati u Sloveniju.
Na spisku su:

TEHNIČARI: MAJA OGNJENOVIĆ (IMPEL VROCLAV, POLJSKA) I BOJANA ŽIVKOVIĆ (OMIČKA OMSK, RUSIJA).

Povezana vest:  Grbić: Potpuno sam razočaran načinom na koji smo igrali

KOREKTORI: JOVANA BRAKOČEVIĆ (VAKIFBANK ISTANBUL, TURSKA) I ANA BJELICA (CRVENA ZVEZDA).

LIBERA: SUZANA ĆEBIĆ (BEZ KLUBA), SILVIJA POPOVIĆ (BEZ KLUBA) I JASNA MAJSTOROVIĆ (KONSTANCA, RUMUNIJA).

BLOKERI: NATAŠA KRSMANOVIĆ (RABITA BAKU , AZERBEJDŽAN), MILENA RAŠIĆ (KAN, FRANCUSKA), NAĐA NINKOVIĆ (VOLERO CIRIH, ŠVAJCARSKA) I STEFANA VELJKOVIĆ (VILA KORTEZE, ITALIJA).

PRIMAČI: JELENA NIKOLIĆ (BEZ KLUBA), BRIŽITKA MOLNAR (GALATASARAJ, TURSKA), BRANKICA MIHAJLOVIĆ (KAN, FRANCUSKA), TIJANA MALEŠEVIĆ (PILA, POLJSKA) I SANJA MALAGURSKI (VILA KORTEZE, ITALIJA).

Povezana vest:  SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2013., Nikola Grbić sa Kuneom na Finalnom turniru u Omsku

Seniorke Srbije će u Kranjskoj Gori ostati do 09. Jula, kada je predviđen povratak za Beograd.
Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće treći put uzastopno u XXI Gran Priju 2013. i biće organizator F grupe II vikenda u Beogradu, od 09. – 11. avgusta, kada će ugostiti SAD, Holandiju i Alžir.
Seniorke Srbije će tokom I vikenda (02. – 04. avgust) igrati u B grupi u Santo Domingu, u Dominikanskoj Republici sa domaćinom, Portorikom i Češkom, dok će Srbija tokom III vikenda (16. – 18. avgust) igrati u N grupi u Vuhanu, u Kini, sa Kinom, Poljskom i Argentinom.
Finalni turnir će se odigrati od 28. avgusta do 01. septembra u Saporou, u Japanu, a pored domaćina igraće i pet najuspešnijih selekcija posle Interkontinentalnog dela takmičenja.

Povezana vest:  Predstavljen novi logo Wiener Stadtische Super lige – Prvenstvo startuje 12./14. oktobra