day 2 kamp i skola 039Odražni treninzi „Kids Beach Volley kampa“ i „Vip Beach Masters škole odbojke“ – sutra polufinala i finala
 
 
U polufinalu 6. „Vip Beach Mastersa 2013. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku“ u ženskoj konkurenciji, sutra će igrati Nataša Ševarika/Nina Škarić – Gorana Mrđan/Teodora Trifunović (10,00) i Aleksandra Frajtović/Isidora Egić – Milena Matić/Katarina Živković (10,50), dok će se u muškoj konkurenciji sastati Nenad Tatić/Nenad Simeunović – Miljan Kiković/Marko Nikolić (11,40) i Siniša Antonić/Marko Galešev – Stefan Basta/Igor Tešić. Finalni meč u ženskoj konkurenciji je na programu od 16,00 časova, a meč za treće mesto od 13,20. U muškoj konkurenciji, finale će se odigrati od 17,00 časova, a utakmica za treće mesto od 14,10.
Učesnici četvorodnevnog „Kids Beach Volley kamp“ za 40 devojčica i dečaka iz 10 gradova na 6. „Vip Beach Mastersu 2013. – Prvenstvu Srbije u odbojci na pesku“ danas su trenirali sa Vladimirom Grbićem na terenima na Adi Ciganliji, u Beogradu, gde se održava Finalni turnir.
Na Finalnom turniru u Beogradu tradcionalno se održava “Vip Beach Masters škola odbojke’’, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobile”, generalnog sponzora OSS, za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters 2013.“, odnosno „Vip Beach Volley lige 2013.“.
Završni čas će se održati sutra (subota, 31. avgust) od 15,00 – 16,00 časova.
“Vip Beach Masters školu odbojke’’ je protekle dve godine pohađalo više od 3000 devojčica i dečaka, dok je ove godine, do Finalnog turnira, više od 2700 mališana pohađalo „Vip Beach Masters školu odbojke“.
U okviru Finalnog turnira, organizatori su za publiku obezbedili i uzbudljiv prateći program. Atraktivni nastupi igračica, najnoviji muzički hitovi, kao i mnogobrojne nagradne igre samo su deo zabave koja se očekuje na Adi. Kao i na dosadašnjim turnirima, ulaz za sve posetioce je besplatan.
Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Brazil i Rusija u finalu