terzic ep

Terzić: Zadovoljan sam reakcijom ekipe

Selektor ženske odbojkaše reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan što su njegove igračice zabeleželi pobedu protiv Češke i da je zadovoljan reakcijom ekipe posle jučerašnjeg pobeda od Bugarske.
-Sa jedne strane nije bilo lako, sa druge strane mislim da smo kontrolisali meč od početka. Nije bila teška utakmica, odigrali smo je, ne mogu da kažem sa pola snage, ali veći deo utakmice prvi napad nam je funkcionisao što je vrlo dobro. Mogu da kažem da sam zadovoljan da je ovo danas ovako dobro ispalo, da su odreagovale na pravi način i da imamo vremena da se odmorimo – rekao je Terzić. 
-Nismo imali onu čvrstinu u igri u pojedinim situacijama, ali je sve to bilo dovoljno za maksimalnu pobedu – dodao je on.
Terzić je ocenio da njegove izabranice protiv Poljske očekuje težak meč, ali da veruje u pobedu svoje ekipe.
-Poljakinje imaju kvalitetan sastav, imaju nekoliko igrača vrhunske klase, međutim, protiv Česke to juče nisu pokazale. Videćemo večeras protiv Bugarske kako će da igraju i da li je juče bio loš dan. U svakom slučaju biće mnogo teška utakmica, a mi ako budemo igrali kako treba, trebalo bi da budemo bliži pobedi od njih – kazao je Terzić. 
Srbija će sutra od 18.00 sastati sa Poljskom u utakmici poslednjeg trećeg kola Grupe D. 

Povezana vest:  SENIORKE – KVALIFIKACIJE ZA XVII SP 2014., Put u Baku u sredu ujutro – Terzić saopštio sastav tima