ratko pavlicevic ekipa

Pavličević: Zadovoljan sam zalaganjem

Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević rekao je večeras da je zadovoljan zalaganjem svojih igračica u utakmici protiv Igtisadčija, ali ne i rezultatom. 
-Atmosfera u ekipi je bila dobra, bili smo borbeni, zalaganje je bilo na nivou, ali nam je nedostajalo iskustvo kao i uvek do sada za neki bolji rezultat – rekao je Pavličević novinarima posle meča u Beogradu.
Odbojkasice Crvene zvezde izgubile su večeras u Beogradu od ekipe Igtisadči iz Bakua sa 0:3 (15:25, 16:25, 23:25) u prvom kolu grupe B Lige šampiona. Pavličević je dodao da motiv ekipe u Ligi šampiona ostaje isti i posle ubedljivog poraza. 
-Mi smo podbacili u nekim trenucima kada se prelamao rezultat, ali i dalje želimo da u Ligi šampiona osvojimo neki set i unesemo neizvesnost u nekom meču. Siguran da ovakvim zalaganjem kao što je bilo danas možemo da opravdamo naš potencijal – kazao je Pavličević. 
Kapiten Zvezde Julija Milovic rekla je gostujuća ekipa odigrala sjajan meč i da oni nisu uspeli da se suprotstave tome na pravi način. 
-One su odigrale sjajno, toliko brzo i nepredvidivo u pojedinim momentima i mi nismo uspele da ih ispratimo – kazala je Milović.
Trener Igtisadčija Bulent Karslioglu neveo je da je zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe. 
-Veoma sam uzbuđen kako smo odigrali ovaj meč. Drago mi što smo na prvom gostiovanju u Ligi šampiona zabeležili pobedu, iako smo u pojedinim momentima imali padove u igri i prepuštali inicijativu protivniku, ali je svakako nivo igre bio na nivo kako zahteva ovo takmičenje – kazao je trener ekipe iz Bakua. 

Povezana vest:  Peta pobeda seniorki Srbije u Evropskoj ligi