polufinodbojk-007SENIORI – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA – PLEJ-OF – POLUFINALE
Krem srpske odbojke u polufinalu plej-ofa

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je održana konferencija za novinare povodom početka polufinala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige 2013./2014. u konkurenciji odbojkaša. Konferenciji su prisustvovali Aleksandar Veselinović i Strahinja Kozić, zamenik kapitena i trener Vojvodine NS Seme iz Novog Sada, Marko Maksimović i Predrag Srećković, kapiten i trener Radničkog iz Kragujevca, Dušan Petković i Duško Nikolić, kapiten i trener Crvene zvezde, i Marko Nikolić i Milan Đuričić, kapiten i trener Partizana Vizure.
Uvažene goste i predstavnike medija pozdravio je Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, ali i Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL.
Prve utakmice polufinala odigraće se sutra (četvrtak, 20. mart). Meč Partizan Vizura – Vojvodina NS Seme odigraće se od 18,00 časova u dvorani SC „Vizura“ u Beogradu, uz direktan prenos na RTS 2. Utakmica Crvena zvezda – Radnički odigraće se od 18,00 časova u dvorani „Sport Eko“ u Beogradu.
Druge utakmice su na programu u nedelju, 23. marta. Utakmica Partizan Vizura – Vojvodina NS Seme odigraće se od 18,00 časova u dvorani SC „Vizura“ u Beogradu, a meč Crvena zvezda – Radnički od 18,00 časova u dvorani „Sport Eko“ u Beogradu.
Treće i eventualne četvrte utakmice su na programu 27. i 30. marta u Novom Sadu i Kragujevcu, dok su eventualne pete utakmice planirane za 03. april u Beogradu.
Datum odigravanja treće utakmice između Radničkog i Crvene zvezde u Kragujevcu još uvek je pod znakom pitanja.

Povezana vest:  Ivan Miljković najbolji korektor, a Petar Krsmanović najbolji bloker 3. kola Lige šampiona