Nikolina Moldovan sa decomKAJAKAŠICA NIKOLINA MOLDOVAN ODRŽALA OLIMPIJSKI ČAS U SMEDEREVSKOJ PALANCI
 
U sali osnovne škole „Heroj Radmila Šišković“ u Smederevskoj Palanci danas je održan „Olimpijski čas“, a sa mališanima se družila Nikolina Moldovan, osvajačica srebrne i bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u kajaku.
Direktorka škole, Slađana Maslovarić poželela je svim učesnicima uspešan dan: „Imamo veliki broj učenika koji se bave sportom i posebno mi je drago što je ovo prvi put da smo uspeli da ugostimo Olimpijski komitet Srbije. Svi učesnici naše škole danas imaju priliku da saznaju nešto lepo i nešto novo. Već su se lepo uklopili i snašli i nadam se da će sve radionice do kraja dana biti potpuno uspešne.“
Učesnici „Olimpijskog časa“ učili su o istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim simbolima i sportovima, kao i znamenitim sportistima – olimpijskim herojima današnjice.
Nikolina Moldovan je na Olimpijskoj tribini novim drugarima dočarala kako je sport uticao na njen život i pokušala da ih motiviše da krenu njenim stopama, dok su najmlađi osnovci kroz Olimpijsku bajku učili o Olimpijskim igrama i pravim vrednostima koje treba da usvoje u svom odrastanju.
„Čast mi je da se uvek odazovem na ove akcije Olimpijskog komiteta Srbije, da se družim sa decom i predstavim im svoj sport jer se najbolje osećam u kajaku. Želja mi je da se što više dece bavi sportom i ugleda na nas koji predstavljamo svoju zemlju. EkOlimpijade i Olimpijski časovi u organizaciji OKS i kompanije Coca-Cola održane su ove godine u brojnim gradovima širom Srbije, a nadam se da će ih ubuduće biti još više“, rekla je Nikolina Moldovan.
Projekat „Olimpijski čas“ se realizuje u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i Top partnerom Međunarodnog olimpijskog komiteta kompanijom Coca-Cola, koja je ekskluzivni partner Olimpijskog komiteta Srbije u edukativnim projektima „Olimpijski čas“, „EkOlimpijada“ i „Sportski izazov“ do kraja olimpijskog ciklusa RIO 2016.
Povezana vest:  OI LONDON 2012, ULAZNICE, Veće kazne za preprodavce ulaznica