Njegova ekselencija Ambasador Azerbejdzana Eldar Humbat oglu Hasanov i predsednik OKS Vlade DivacPredsednik OKS primio u Olimpijskoj kući Njegovu ekselenciju Ambasadora Azerbejdžana Eldara Humbat oglu Hasanova
 
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac primio je danas u Olimpijskoj kući Njegovu ekselenciju Ambasadora Azerbejdžana Eldara Humbat oglu Hasanova.
Tema razgovora bile su prve Evropske igre koje će se održati od 12.-28. juna u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu, a Vlade Divac je upoznao Ambasadora Hasanova sa tokom priprema Tima Srbije za najvažnije takmičenje koje nas očekuje u ovoj godini.
„Verujem da će se Azerbejdžan pokazati kao odličan domaćin. Boravio sam u glavnom gradu Azerbejdžana i imao sam priliku da obiđem objekte koji su izgrađeni za ovo takmičenje. Uveren sam da će organizacija biti na najvišem nivou i da će sportisti Srbije imati mnogo uspeha i vratiti se sa brojnim medaljama iz Bakua“, rekao je nakon sastanka predsednik OKS Vlade Divac.
Predsednik OKS iskoristio je priliku da pozove Njegovu ekselenciju da prisustvuje proslavi 105. rođendana Olimpijskog komiteta Srbije, koja će se održati 23. februara i biće u znaku obeležavanja prvih Evropskih igara.
Povezana vest:  Usvojen novi set mera za zaštitu učesnika Olimpijskih igara u Tokiju od infekcije virusom COVID-19