Aleksandar Kukolj Jovana Crnogorac i Milica Mandic pozivaju na ucesce u takmicenju HelloBakuOtvoreno takmičenje na društvenim mrežama twitter i Instagram, pobedniku osvaja putovanje na ceremoniju otvaranja prvih Evropskih igara

Na društvenim mrežama twitter i instagram pokrenuto je takmičenje čiji će pobednik osvojiti jedinstvenu nagradu – odlazak na svečanu ceremoniju otvaranja prvih Evropskih igara u Bakuu i šansu da podrži Tim Srbije u najsvečanijem trenutku – defileu nacija.
Sportisti Srbije koji će nas pretstavljati na prvim Evropskim igrama, džudista Aleksandar Kukolj, biciklistkinja Jovana Crnogorac i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić pozvali su građane Srbije da uzmu učešće.
Svi koji žele da učestvuju u ovom takmičenju treba da postave svoju fotografiju ili video sa natpisom #HelloBaku, uz objavu postave hashtag #HelloBaku i tag @Baku2015 (za Twitter) ili @BigInBaku (za Instagram).
Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti i kvaliteta fotografije, odnosno video snimka. Nakon toga, Baku tim će ga kontaktirati putem Twitter-a ili Instagrama.
Foto i video takmičenje #Heloo Baku trajaće do 31. marta, a na konkursu mogu učestvovati svi oni čije će se zemlje takmičiti u Bakuu.
Više informacija o pravilima takmičenja zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama Olimpijskog komiteta Srbije: https://twitter.com/OKSrbije, https://instagram.com/oksrbije,
https://www.facebook.com/OlimpijskikomitetSrbije.

Povezana vest:  OI 2016, Petra Kvitova osvojila bronzanu medalju u singlu