oks 4F

BREND 4F ZVANIČNA OPREMA OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE U RIJU

Olimpijski komitet Srbije i kompanija OTCF potpisali su svečano Ugovor o partnerstvu kojim je ova kompanija postala zvanična oprema Olimpijskog tima Srbije za Olimpijske igre u Riju 2016 i Zimske olimpijske igre u Pjong Čangu 2018.

Ugovor su svečano potpisali generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki i osnivač i generalni direktor kompanije OTCF Igor Klaja.

Đorđe Višacki istakao je tom prilikom: „Hvala našim novim partnerima i prijateljima iz Poljske. Raduje nas činjenica da su odlučili da postanu deo sponzorskog pula koji stoji iza Olimpijskog tima Srbije. Takođe, drago mi je što će olimpijska kolekcija biti dostupna i svim građanima Srbije, jer svi znamo koliko naši ljudi to vole. U Riju će olimpijci Srbije nositi opremu vhunskog kvaliteta, što oni naravno i zaslužuju, a siguran sam da će na najbolji način i sa pobedničkih postolja promovisati brend 4F u Brazilu“.

Povezana vest:  VLADE DIVAC OSTAJE NA ČELU OKS DO ISTEKA MANDATA U FEBRUARU 2017. GODINE

„Već više od 12 godina u kontinuitetu podržavamo profesionalne, ali i amaterske sportiste u velikom broju sportova. Danas potpisujemo Ugovor koji predstavlja početak dugoročne saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije. Hteo bih da vam se zahvalim na poverenju i da vam obećam da ćemo dati sve od sebe da vaši sportisti budu zadovojni kako kvalitetom, tako i dizajnom olimpijske kolekcije na kojoj radimo. Verujem da će sportisti Srbije postići sjajne rezultate u Riju, a ceo 4F tim im drži pesnice da osvoje što veći broj medalja,“ rekao je Igor Klaja, generalni direktor kompanije OTCF.

Svečanosti povodom potpisivanje prisustvovali su i olimpijci Srbije tekvondistkinja Milica Mandić, strelkinja Andrea Arsović i Bobana Veličković kao i kajakaši Marko Novaković i Nebojša Grujić. Oni su odeveni u artikle redovne kolekcije 4F prisutnima prikazali da se radi o vrhunskom dizajnu i kvalitetu.

Povezana vest:  Zatvorene XVIII Mediteranske igre u Taragoni

Milica Mandić: „Prvi osećaj je skroz dobar. Nama sportistima je važno da oprema bude prijatna i udobna, a mogu da kažem da svi jedva čekamo da vidimo olimpijsku kolekciju.“

Olimpijska kolekcija koju će olimpijci Srbije nositi u Riju biće u maju svečano predstavljena javnosti na modnoj reviji u Beogradu. Ona će biti u bojama zastave i sa obeležjima olimpijskog tima Srbije.

Sa uspostavljanjem saradnje sa Olimpijskim komitetom Srbije, sponzorstvom olimpijskog tima Srbije i kreiranjem olimpijske kolekcije za naše sportiste, kompanija OTCF ulazi na tržište Srbije, a nakon revije u maju otvoriće i nekoliko radnji. Posle dužeg vremena građani Srbije biće u prilici da kupe trenerke, majice, ali i patike koje će naši sportisti nositi na Olimpijskim igrama.

Povezana vest:  Divac i Višacki: Sportisti su ambasadori Srbije

OTCF je poljska kompanija koja ima dva sportska brenda „4F“ i „Outhorn“ kao i multibrend koncept radnje „4Faces“. 4F je brend koji nudi vrhunski kvalitet i sportstke asesoare. Njegov zaštitini znak je kombinacija kvalitetnih proizvoda, tehnologije, medernih materijala i dizajna. U ponudi nude opremu za trening i za slobodno vreme. 4F je prisutan na tržištu 27 evropskih zemalja, a njihovi proizvodi se nalaze u više od 600 multi brend radnji i radnji sa sportskom opremom širom Evrope. Na njihovom najvećem tržištu u Poljskoj imaju više od 160 4F radnji. Do kraja 2016. imaće još 15 novih radnji sa planiranim otvaranjima u Srbiji, Českoj, Letoniji, Slovačkoj i Rumuniji.
Uz olimpijsku kolekciju za Tim Srbije 4F kreira i olimpijske kolekcije za Olimpijski tim Poljske i Letonije.