Srpski vaterpolista Dušan Mandić rekao je da nema razloga za brigu posle remija na početku Olimpijskih igara i da će sve biti bolje već u sutrašnjoj utakmici protiv Grčke.

-Sve ide kako treba, nema razloga za brigu. Analiziraćemo sve. Čeka nas veoma bitna protiv jake Grčke i mislim da ćemo se tu malo bolje snaći nego u duelu sa Mađarskom – rekao je Mandić novinarima u Rio De Žaneiru.

Povezana vest:  ODRŽANA XXI SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE

Vaterpolo reprezentacija Srbije je u nedelju u prvom kolu igrala nerešeno 13:13 sa Mađarskom, a sledeći duel imaće u ponedeljak sa Grčkom.

Mandić je zadovoljan rezultatom iz prve utakmice.

-Možemo da budemo zadovoljni rezultatom u prvom kolu. Primali smo mnogo lakih golovi i mnogo je bilo nepažnje, ali to je prva utakmica, kako je odmicala, tako smo se bolje snalazili – kazao je Mandić.

Povezana vest:  Mutko: Bićemo srećni ako Rusija bude među pet na ZOI

Njegov saigrač Branislav Mitrović takođe je zadovoljan bodom protiv Mađarske. On je naveo da mu se ne dopada termin tog susreta i da su se protivnici bolje snašli.

Golman srpske selekcije je rekao očekuje mnogo bolju igru u duelu sa Grčkom.

-Čeka nas ponovo izuzetno teška utakmica protiv jedne od najboljih ekipa na turniru. Osetili smo bazen, što je dobro, pošto se nismo dobro snalazili u prvoj utakmici. Sada bi sve trebalo da lakše funkcioniše kako bismo pružili mnogo bolju partiju – rekao je Mitrović.

Povezana vest:  "OLIMPIJSKI DAN" 14. JUNA NA KOŠUTNJAKU

Utakmica između vaterpolo reprezentacija Srbije i Grčke igraće se u ponedeljak od 18.00 po srednjeevropskom vremenu.