Srpska tekvondistkinja Tijana Bogdanović rekla je da je razočarana porazom u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, ali i da je ponosna na osvojenu medalju.

Ona je danas u kategoriji do 49 kilograma izgubila od Južnokorejke Kim So-hui sa 6:7, iako je u finišu mogla da izjednači, ali su sudije procenile da je vreme isteklo pre osvajanja boda.

Povezana vest:  Otkrivena olimpijska baklja za Soči 2014. godine

-Devojka je pala u poslednjoj sekundi dok je imala bod više. Ja mislim, a i moj trener, da je trebalo da joj daju još jednu opomenu, što bi meč uvelo u zlatni bod. Neizvesno je kako bi se meč završio, ali ja sam jako razočarana da sudije na ovako velikom takmičenju to nisu videle – rekla je Bogdanovićeva novinarima posle finala.

Povezana vest:  Roni O'Saliven: Snukeru, tenisu i golfu nije mesto na OI

Ona je novinarima odgovorila da jeste očekivala medalju, ali da nije očekivala da će se ovako završiti.

-Nisam očekivala da će biti ovako, zbog odluke sudija. Očekivala sam medalju, mnogo smo trenirali da dodjemo dovde i jako sam razočarana – rekla je ova 18-godišnja tekvondistkinja.

Ona je rekla da je ipak srećna zbog medalje.

Povezana vest:  OI 2016, Teodosić: Trudićemo se da napravimo senzaciju

-Imam tek 18 godina i srećna sam što sam došla na Olimpijske igre i osvojila srebro, i pobedila svetskog prvaka. Ponosna sam na sebe i na stručni štab, na trenera, kondicionog trenera, fizioterapeuta, hvala svima, hvala i prijateljima i porodici i svima na podršci. Medalju posvećujem prijateljima, porodici i svima koji su bili uz mene – rekla je Tijana Bogdanović.