Srpski vaterpolista Dušan Mandić rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i da očekuje spektakl u finalu protiv Hrvatske.

-Nema tu šta da se sakrije više, biće to pravi vaterpolo spektakl i siguran sam da ćemo uživati. Daćemo sve od sebe da pobedimo – rekao je Mandić novinarima u Rio de Žaneiru.

Mandić je kazao da je Hrvatska značajno podigla nivo igre u odnosu na prethodna takmičenja.

Povezana vest:  REZULTATI SPRSKIH SPORTISTA OSMOG DANA, Srebro Ivane Maksimović, pobede vaterpolista i rukometaša

-Hrvatska je podigla nivo igre. To je drugačija ekipa od one iz finala u Kazanju i Bergamu. Ali, imamo svoje adute – kazao je on.

Kako je rekao, vaterpolistima mnogo pomaže odlična atmosfera u celom srpskom olimpijskom timu.

-Atmosfera je odlična, vibracije su pozitivne. Čestitam osvajačima medalja, a onima kojima finiš tek sledi, želim sreću – rekao je Mandić.

Povezana vest:  Srpski tim stigao u Mersin, košarkaši prvi na terenu

Sava Randjelović je rekao da očekuje veliku borbu.

-Privodimo pripreme kraju. Odlično poznajemo Hrvatsku, nema šta da krijemo, ni mi ni oni, finale je Olimpijskih igara i to je to. Finale je, daćemo sve od sebe da osvojimo zlatnu medalju – rekao je Randjelović.

Prema njegovim rečima, srpski vaterpolisti su podigli samopouzdanje i igraju sve bolje, što očekuje da se nastavi u finalu. On je kazao da je zadatak da se u odbrani igra na najvišem nivou.

Povezana vest:  Stav OKS o inicijativi za prijem Kosova u MOK

-Zadatak je da sprečimo Sandra Sukna kao njihovog najboljeg igrača, centra Luku Lončara i dvojicu levorukih igrača. Ako uspemo, mislim da neće biti problema – kazao je Randjelović.

Utakmica će početi u subotu u 22.50.