Partner Olimpijskog komiteta Srbije, kompanija DDOR osiguranje, odlučila je da u olimpijskoj godini pokrene kampanju “Za nove pobede”. Glavni protagonisti kampanje su Zorana Arunović, Dušan Bulut i Strahinja Stefanović.

 Kratak najavni video  dostupan je na Jutjub kanalu DDOR osiguranja sa idejom da inspiriše, motiviše i podstakne kako sportiste, tako i sve druge.

Kroz priče o svojim strahovima, nadama i željama, srpski sportisti koji su deo kampanje nam pričaju priču o tome kako su upravo nove okolnosti pokazale koliko je važno razmišljati unapred, misliti o ličnoj sigurnosti, ali i o osiguranju karijere, kao i kako da se i kroz nepredvidljive situacije pronađe način da pružiš svoj maksimum.

Povezana vest:  Divac: U Riju očekujem najmanje pet medalja

 Korona virus je, kao malo šta u istoriji, zaustavila svet i poslala snažnu poruku o prioritetima svakog čoveka i društva u celini. Novi koncept socijalizacije na daljinu i komunikacija preko ekrana učinili su da strasti ostanu zarobljene ispod maske, a svakodnevica u kojoj glasno pevamo dok bodrimo svoje sportske heroje do nedavno se činila prilično daleko.

Sigurnost sportistima da su njihovi snovi i naše želje dostižne danas je važnija nego ikad. DDOR Osiguranje je ponosni partner Olimpijskog tima Srbije koji prati hrabre sportiste na putu – Za sve nove pobede.

Povezana vest:  Rukovodstvo Olimpijskih Igara istražuje prazna mesta

Nakon izuzetno zanimljivog videa koji najavljuje početak kampanje „Za nove pobede“, a koji možete pogledati u nastavku, kompanija DDOR osiguranje će objaviti i tri kratka dokumentarna videa sa Zoranom Arunović, Dušanom Bulutom i Strahinjom Stefanovićem i tako započeti kampanju koja nosi snažnu poruku.

Video koji najavljuje kampanju možete pogledati na sledećem linku:

DDOR osiguranje za sve nove pobede – YouTube

Povezana vest:  Veslanje i plivanje ne menjaju lokacije za Igre 2020. u Tokiju