OI_london_2012

OI 2012

HEINEKEN SPONZOR OLIMPIJSKIH IGARA

 

Kompanija Heineken postala je zvanični snabdevač Olimpijskih i Paraolimpijskih igara koje će se održati 2012. godine u Londonu. Učesnici i posetioci Igara biće u prilici da uživaju u vrhunskom pivu budući da  , Heineken ima ekskluzivno pravo točenja svojih pivskih brendova na svim lokacijama gde će se služiti alkohol.

Povezana vest:  Puštene u opticaj prigodne poštanke marke u čast OI u Tokiju

Kao zvanični snabdevač Heineken će biti u prilici da na ovom globalnom i spektakularnom događaju obezbedi posetiocima i učesnicima dodatno gostoprimstvo i niz promotivnih marketinških aktivnosti. Ovo sponzorstvo omogućiće i izgradnju široke platforme za promociju odgovornog konzumiranja alkohola.

Aleksis Nazar, globalni komercijalni direktor kompanije Heineken N.V. kaže:

-Ne postoji veći ni spektakularniji događaj od Olimpijskih i Paraolimpijskih igara. Ovaj događaj u potpunosti odslikava poziciju Heinekena kao globalnog brenda i pruža sjajnu platformu za promovisanje odgovorne konzumacije piva. Kao sponzori UEFA Lige šampiona i Svetskog kupa u ragbiju, sakupili smo dosta iskustava i iskoristićemo ih u Londonu 2012. kako bismo proslavili sa svetom još jedne Igre, na način na koji to može samo Heineken.

Povezana vest:  Kili: Impresivan napredak radova za ZOI u Sočiju