EKO Serbia, povodom 10. rođendana EKO Smile kluba, i Olimpijski komitet Srbije, nagradili su jednog ljubitelja sporta nagradnim putovanjem na Evropske igre, koje se ove godine održavaju u Krakovu, u Poljskoj.

„Pre 10 godina, EKO Serbia pokrenula je Smile lojalti program, s ciljem da, kroz različite pogodnosti i benefite, nagradi svoje kupce za dugogodišnje poverenje i lojalnost. Obeležavanje jubileja je prilika za slavlje, a želja nam je da tim povodom naše kupce obradujemo posebnim poklonima koje će pamtiti čitavog života. Verujemo da će i dobitnica ove vredne nagrade, kao deo EKO tima na Evropskim igrama u Krakovu, snažnom podrškom dati dodatni vetar u leđa srpskim sportistima da postignu što bolje rezultate. Kao kompanija koja podržava sport, u partnerstvu sa Olimpijksim komitetom Srbije, želimo da doprinesemo širenju sportskog duha u Srbiji“,  izjavio je Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia.     

Povezana vest:  OI SOČI 2014, Skandal zbog Sočijeve maskote medvedića

Dobitnici nagradnog putovanja, Gordani Milenković nagradu su uručile Komercijalna direktorka EKO Serbia Nataša Vukišić i reprezentativka Srbije u džudou i članica Tima Srbija za Evropske igre 2023 Jovana Bunčić. Dobitnica je izabrana na konkursu koji je trajao od 28. aprila do 3. maja, a nagrađena je za čestitku povodom 10. rođendana EKO Smile kluba. Nagradno putovanje biće realizovano u periodu od 21. do 28. juna 2023. godine, a pored plaćenih troškova prevoza i smeštaja, obezbeđene su i ulaznice za svaki dan ovog značajnog sportskog takmičenja.

Povezana vest:  Saslušan čovek koji je bacio flašu na atletsku stazu tokom OI

Evropske igre 2023, koje se održavaju od 21. juna do 2. jula, najveće je multisportsko takmičenje u ovoj godini. Ova sportska manifestacija okupiće preko 7.000 sportista, iz 48 evropskih zemalja, koji će se takmičiti u 29 sportova. Takođe, biće održana i kvalifikaciona takmičenja za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

EKO Serbia kao sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, nastavlja da podržava srpske sportiste i biće uz njih i tokom njihovog pohoda na osvajanje novih medalja i sportskih rekorda na Olimpijskim igrama u Parizu. A EKO Smile klub i za narednu deceniju ima visoko postavljene ciljeve koji će omogućiti da i dalje ostane među vodećim lojalti programima u Srbiji.

Povezana vest:  „EKOLIMPIJSKE IGRE“ SUTRA U ARANĐELOVCU