divac_sajam (1)

Vlade Divac na Sajmu automobila i na otvaranju Tik tak kasa u Merkatoru

 

Predsednik OKS Vlade Divac danas je na beogradskom Sajmu automobila obišao štandove sponzora Olimpijskog komiteta Srbije: Verano Motorsa (zastupnika Pežoa – zvaničnog vozila OKS), ECO Srbije (zvaničnih pumpi) i Dunav osiguranja (srebrnog sponzora OKS).

Predsednik OKS iskoristio je priliku da se predstavnicima ovih kuća još jednom zahvali na saradnji i podršci koju pružaju olimpijcima Srbije na putu ka Londonu 2012. i da im poželi uspeh u preostalim danima Sajma.

Povezana vest:  Na EYOF-u u Tbilisiju 62 sportista Srbije

Predsednik OKS je potom u Merkator centru Beograd, zlatnog sponzora OKS, prisustvovao otvaranju Tik Tak kasa. Nakon Novog Sada, uvođenjem samouslužnih kasa, TIK-TAK, Mercator je većem broju kupaca omogućio jednostavniju i bržu kupovinu putem samostalnog obavljanja procesa skeniranja i plaćanja proizvoda.

-Mercator je kupcima ponudio još jednu pogodnost u segmentu kupovine koja je karakteristična za zemlje zapadne Evrope. To je potvrda da Mercator nastoji da uvek ponudi najbolje svojim potrošačima, kao što OKS, zajedno sa Mercatorom kao Zlatnim sponzorom Olimpijskog tima Srbije, nastoji da ponudi najbolje srpskim sportistima – izajvio je Vlade Divac.

Povezana vest:  EYOF TIM SRBIJE SUTRA KREĆE ZA BAKU

divac_sajam (2)