vlade_divac (3)

Divac čestitao Ðokoviću, vaterpolistima i rukometašima
 
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac čestitao je Novaku Ðokoviću, vaterpolistima i rukometašima na osvojenim trofejima.
-Hvala vam svima na načinu na koji ste danas Evropi i svetu predstavili Srbiju. Još jednom ste potvrdili da su sportisti najbolje što Srbija ima. Ponosni smo na vas – poručio je Divac.
-Nole, još jednom si pokazao neverovatnu borbenost, istrajnost i volju. Pružio si maksimum kada je bilo najpotrebnije i tako potvrdio zašto si prvi reket sveta. Bravo! Vaterpolisti, opet se sa velikog takmičenja kući vraćate sa medaljom, ovog puta sa evropskim zlatom. Želim vam od sveg srca da ovo zlato bude samo uvertira za ono što vas čeka u Londonu i da na jubilarnim 30. Igrama dosanjete svoj olimpijski san – istakao je predsedenik OKS.
-Rukometaši, čestitam vam na evropskom srebru, sjajno ste se borili. Željom i upornošću vratili ste srpski rukomet u evropski, ali i svetski vrh. Svi ćemo biti uz vas kada se budete borili za mesto na Olimpijskim igrama, kako biste zajedno sa Novakom i vaterpolistima branili boje Srbije u Londonu – naglasio je Divac.
-Čestitam vam svima na velikim rezultatima, ali i tome kako ste sve ovo vreme bodrili jedni druge. Na veličanstven način ste otvorili olimpijsku godinu. Još jednom vam hvala i želim svima da u ovom ritmu nastavite, da u punoj formi dočekate London i date nam nove povode za radovanje – zaključio je u čestitki predsednik OKS.

 

Povezana vest:  Milica 4, Bojan 8. u B finalu