Slikaj_se_sa_Sreckom_1 

„SLIKAJ SE SA SREĆKOM“ I DRUŽI SE SA OLIMPIJCIMA SRBIJE PO NJIHOVOM POVRATKU SA OLIMPIJSKIH IGARA
 
Olimpijski komitet Srbije uz podršku Vojvođanske banke, zvanične banke Olimpijskog tima Srbije, pokreće akciju i zabavno takmičenje “SLIKAJ SE SA SREĆKOM”, koje će trajati od 15. marta do 15. maja.
Za devet nedelja trajanja akcije, građani će se takmičiti za priliku da po okončanju Olimpijskih igara u Londonu, dočekaju naše olimpijce na beogradskom aerodromu, upoznaju naše šampione i sa njima pođu na počasnu vožnju do Skupštine grada, gde će za olimpijce Srbije biti priređen doček.
Za vreme trajanja akcije „Slikaj se sa Srećkom“, volonteri Olimpijskog komiteta Srbije će se svakog dana kretati kroz grad i obavljati svoje redovne dnevne aktivnosti “obučeni u Srećka”, odnosno u jaknama i majicama sa likom maskote Olimpijskog tima Srbije –  Srećka.
Na putu ka fakultetu, u nabavci, u druženju sa prijateljima, čak i vožnji  gradskim prevozom, svako ko prepozna Srećka, odnosno volontera „obučenog u Srećka“, moći će da mu priđe i da se slika sa njim. U trku za vožnju sa olimpijcima ulaze svi građani koji fotografiju sa Srećkom postave na Facebook stranicu Olimpijskog komiteta Srbije i označe se ili „taguju“ na njoj.
Od trenutka objavljivanja, postojaće mogućnost za „lajkovanje“  fotografija.  Nedeljni pobednik biće autor one fotografije koja se najviše dopadne posetiocima Facebook strane Olimpijskog komiteta Srbije, odnosno one fotografije koja dobije najveći broj „lajkova“. Za 9 nedelja dobićemo ukupno 9 pobednika, koji će po okončanju Olimpijskih igara dobiti priliku da se upozanaju i druže sa našim olimpijcima!
Ideja akcije „Slikaj se sa Srećkom“ je da u susret Olimpijskim igrama u Londonu, dodatno ojača podršku olimpijcima Srbije na njihovom putu ka 100-oj, ali i svakoj narednoj olimpijskoj medalji!
Od 15-og marta na FB stranici OKS-a! http://www.facebook.com/OlimpijskikomitetSrbije

 

Povezana vest:  OI 2020, Doha predlaže da Olimpijske igre 2020. budu u oktobru