cineplexx

Sreda za ljubitelje prolećnih putovanja u bioskopu „Cineplexx“
 
Kako se proleće bliži, turistička agencija Rapsody travel i bioskop „Cineplexx“ u šoping molu „Delta city“ organizuju akciju „Povedi ekipu na Spring break i provedi se kao na filmu“. Svake srede od 14. marta do 18. aprila posetioci će uz ulaznicu dobijati kupon sa nagradnim pitanjima, na koja treba tačno da odgovore, a kupon da ubace u kutiju u holu bioskopa. Najsrećniji kuponi osvojiće Spring break putovanje za tri osobe u Italiju ili Mađarsku, koje će trajati od 28. aprila do 2. maja.
Spring break putovanja namenjena su mladima koji žele da uživaju u putovanjima, zabavama i druženju. Oni koji osvoje putovanje u Italiju imaće priliku da vide Rimini, grad poznat po peščanim plažama i uzbudljivom noćnom životu. „Prolećni raspust“ u Mađarskoj pružiće putnicima nezaboravan provod uz mnogobrojne žurke na Balatonu, najvećem jezeru u Centralnoj Evropi.
Detalji o ovoj akciji mogu se naći na fejsbuk stranici bioskopa Cineplexx Srbija i veb adresama www.cineplexx.rs i www.rapsodytravel.com, gde će biti objavljeni dobitnici 20. aprila.

 

Povezana vest:  Film "Napad na Belu kuću" od sutra u bioskopima