oks-frikom-010

SLADOLED SREĆKO – ZVANIČNI SLADOLED OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE
 
Kompanija Frikom i Olimpijski komitet Srbije potpisali su u petak, 06. aprila, sponzorski ugovor po kome je novi Frikomov sladoled SREĆKO postao zvanični sladoled Olimpijskog tima Srbije.
Ugovor o sponzorstvu potpisali su generalni direktor kompanije Frikom Gojko Đošić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.
Kompanija Frikom, kao regionalni lider u proizvodnji sladoleda i smrznute hrane , koristeći najsavremeniju tehologiju i kvalitetne sastojke, nastoji da prati nove trendove kako bi vernim potrošačima priredila iznenađenja i inovativne proizvode svake sezone. Ove godine, u čast učešća Olimpijskog tima Srbije na Olimpijskim igrama u Londonu, kada ćemo obeležiti 100 godina, od prvog nastupa naših sportista na Igrama Olimpijade, kompanija Frikom osmislila je i napravila sladoled SREĆKO, koji je dobio ime po prvoj maskoti našeg Olimpijskog tima.
Sladoled SREĆKO ima ukus biskvita i čokolade, a u svakoj kesici sladoleda SREĆKO nalaze se dve samolepljive sličice ili jedan lentikular, koji će animirati sve ljubitelje Olimpijskih igara i sporta. Sličice imaju dvostruku ulogu – mogu se koristiti za popunjavanje Frikom Olimpijskog albuma i služe za pokretanje web igrice koju je kreirala kompanija Frikom, pod nazivom „Frikom Olimpijada“, pomoću koda koji će se pronaći na njima. Najuspešnije u igrici Košarka očekuje put u London na Olimpijske igre.
Generalni direktor kompanije FRIKOM Gojko Đošić očekuje da će Olimpijski tim Srbije uživati u bogatom ukusu SREĆKO sladoleda i da će im ovaj sladoled dati dodatnu energiju za postizanje što boljih rezultata.
Kompanija Frikom i svi zaposleni u ovoj kompaniji će iz sveg srca bodriti naš tim na Igrama u Londonu. U ovoj sezoni i svake naredne, Frikom će se truditi da ispunjava potrebe potrošača i uz već tradicionalne sladolede da ih obraduje kvalitetnim novim sladoledima – istakao je generalni direktor Đošić.
Sa sladoledom Srećkom, kompanija Frikom pomoćiće nam, da olimpijcima Srbije, osiguramo podršku najmlađih navijača. Sa druge strane, verujem da će i mladi i stari poželeti da imaju album i skupljaju sličice, koje pričaju našu olimpijsku istoriju i podsećaju na sve  osvojene medalje i naše olimpijske heroje. Ostalo je tek nešto više od 100 dana do Londona. Verujem da ćemo zajedničim snagama, našim sugrađanima približiti olimpijski duh i stvoriti atmosferu u kojoj će čitava Srbija biti uz naše olimpijce, na putu ka ostvarenju njihovih i naših olimpijskih snova – rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

 

Povezana vest:  OKS u saradnji sa medicinskim stručnjacima organizovao predavanje za sportiste o vakcinaciji protiv COVID-19