Atmosfera_resize

PilsPlus Olimpijski karavan u Nišu
 
PilsPlus Olimpijski karavan je iz Zaječara pre nedelju dana krenuo na svoj put po Srbiji i stigao u Niš! Brojni građani Niša odazvali su se pozivu kompanije Ujedinjene srpske pivare, članice Heineken grupe, sa svojim brendom PilsPlus i Olimpijskog komiteta Srbije, i okupili se na centralnom gradskom trgu, kako bi učestvovali u kreiranju jedinstvene olimpijske zastave Srbije – zastave podrške sa porukama za naš Nacionalni Olimpijski tim.
U veseloj atmosferi, uz muzički program i brojne aktivnosti, Nišlije su zapisivali lepe želje i reči podrške na komadićima tkanine crvene, bele i plave boje, koji će biti zašiveni, i činiti deo originalne zastave Srbije – poklon građana Srbije za naše olimpijce. Poznati voditelj Dejan Pantelić bio je zadužen za dobru atmosferu, a brojne okupljene pozdravili su poznati sportisti iz Niša- atletičar Aleksandar Raković, ovogodišnji olimpijac i nekadašnja olimpijka, rukometašica Vesna Milošević, koja je osvojila srebro u Moskvi 1980. godine. Svoju poruku podrške olimpijcima ostavio je i proslavljeni bloger i rođeni Nišlija- Strongmen.
PilsPlus Olimpijski karavan nastaviće da širi olimpijski duh i prikuplja ispisane poruke podrške u Kruševcu 29. juna, Kragujevcu 30. juna, Čačku 6. jula, i Beogradu 14. jula 2012. godine. Posebno sašivena zastava sa porukama simbolizovaće „vetar u leđa“ za naše sportiste, i pred početak Olimpijskih igara biće uručena Vlade Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), da je ponese u London sa najlepšim željama za naše vrhunske sportiste da na predstojećim Igrama osvoje i stotu olimpijsku medalju.
Podsećanja radi PilsPlus, brend kompanije Ujedinjene srpske pivare članice Heineken grupe, na Olimpijadi 2012 igraće u paru sa vrhunskim sportistima, budući da je zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog Olimpijskog tima.

 

Povezana vest:  14. OLIMPIJSKE IGRE 1948, Londonske Igre održane pod svežim utiscima rata