Gradajni_ostavljaju_poruke

PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu, Beograđani poslali poruke podrške nacionalnom olimpijskom timu

PilsPlus Olimpijski karavan je krenuo na svoj put po Srbiji, i posetio Zaječar, Niš, Kruševac, Kragujevac, Čačak a sad je stigao i u Beograd! Brojni građani prestonice odazvali su se pozivu kompanije Ujedinjene srpske pivare, članice Heineken grupe, sa svojim brendom PilsPlus i Olimpijskog komiteta Srbije, i okupili se na Trgu Nikole Pašića, kako bi učestvovali u kreiranju jedinstvene olimpijske zastave Srbije – zastave podrške sa porukama za naš nacionalni olimpijski tim.

Povezana vest:  OI 2016, Nikić: Poslednji poziv da se skupimo

U veseloj atmosferi, uz muzički program i brojne aktivnosti, Beograđani su zapisivali lepe želje i reči podrške na komadićima tkanine crvene, bele i plave boje, koji će biti zašiveni, i činiti deo originalne zastave Srbije – poklon građana Srbije za naše olimpijce. Poznati voditelj Voja Nedeljković bio je zadužen za dobru atmosferu, a brojne okupljene pozdravili su i nekadašnji olimpijac u veslanju Mladen Stegić i Zorana Arunović, trenutno vodeća na svetskoj rang listi u disciplni vazdušni pištolj, koja će otputovati prvi put na Olimpijske igre.

Povezana vest:  Olimpijska baklja stigla u London

PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu je završio je svoj put širenje olimpijskog duha i prikupljanja ispisanih poruka podrške. Posebno sašivena zastava sa porukama simbolizovaće „vetar u leđa“ za naše sportiste, i pred početak Olimpijskih igara biće uručena Vlade Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), da je ponese u London sa najlepšim željama za naše vrhunske sportiste da na predstojećim Igrama osvoje i stotu olimpijsku medalju.

Povezana vest:  PRVI PUT U SRBIJI – OTVORENA IZLOŽBA “TRENUCI ZA PAMĆENJE: OLIMPIZAM U SRBIJI 1912-2012”

Podsećanja radi PilsPlus, brend kompanije Ujedinjene srpske pivare članice Heineken grupe, je zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog olimpijskog tima, i oduvek je podržavao i promovisao ideju Olimpizma i vrednosti olimpijskog pokreta.