emir_bekric

Bekrić trči za finale, ključna utakmica za rukometaše

 

Srbija će osmog dana na Olimpijskim igrama u Londonu, u subotu, imati predstavnike u šest sportova – streljaštvu, vaterpolu, veslanju, rukometu, atletici i odbojci. Prve na borilišta izlaze reprezentativke u streljaštvu Andrea Arsović i Ivana Maksimović, koje od 10 sati pucaju u kvalifikacijama u disciplini malokalibarska puška trostav.

Četverac Srbije bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković i Radoje Đerić od 11:30 veslaju u B finalu.

Povezana vest:  ODRŽANE DESETE PO REDU „EKOLIMPIJSKE IGRE“ ANDREA ARSOVIĆ ODRŽALA ČAS STRELJAŠTVA U VINČI

Jednu od ključnih utakmica za plasman u četvrtfinale olimpijskog turnira igraju rukometaši, koji se od 12.15 časova sastaju sa reprezentacijom Južne Koreje u četvrtom kolu B grupe.

Ukoliko žele da prođu među osam najboljih, izabranici Veselina Vukovića moraće da pobede sutrašnjeg protivnika, ali i dva dana kasnije selekciju Mađarske.

Srpski atletičar Predrag Filipović u 18 sati počinje takmičenje u brzom hodanju, a dva sata kasnije Emir Bekrić nastupa u polufinalnoj trci na 400 metara s preponama.

Povezana vest:  Ričard Karion: Moramo da slušamo glas naroda

Vaterpolo reprezentacija igra protiv selekcije SAD od 20:40 sati u 4. kolu B grupe.

Poslednji na teren izlaze odbojkaši, koji od 23 sata po našem vremenu igraju protiv selekcije Brazila u četvrtom kolu B grupe.