Predrag Andjelkovic i Vlade DivacRADIO S UZ OLIMPIJCE SRBIJE I NA PUTU ZA RIO 2016

Olimpijski komitet Srbije i S Media grupa, potpisali su danas u bašti Radija S na Košutnjaku, Ugovor o partnerstvu kojim nastavljaju saradnju i u olimpijskom ciklusu – Rio 2016.
Ugovor kojim se S media pridružuje sponzorskom pulu „Mi smo tim RIO 2016″, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divcem potpisao je Predrag Anđelković, izvršni direktor S Media grupe.
S media je bila uz olimpijce Srbije i na putu ka Londonu, a slušaoci Radija S će imati priliku da na istoj frekvenciji prate kako teku pripreme naših najuspešnijih sportista za Igre koje će se održati Rio de Žaneiru u avgustu 2016. godine.
„Veliko je zadovoljstvo biti deo olimpijske porodice. Siguran sam sa ćemo sa znanjem i iskustvom u poslu kojim se bavimo uspeti da na najbolji način ispromovišemo sve naše sportiste i sportove u narednom periodu i tako bar malo doprinesemo uspehu naših olimpijaca na narednim Olimpijskim igrama“, rekao je Predrag Anđelković, izvršni direktor S Media grupe.
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac zahvalio se dugogodišnjim partnerima na ukazanom poverenju i odličnoj saradnji u prethodnom periodu: „Tim koji pobeđuje ne treba menjati. Bili smo zajedno na putu do Londona, a sada nastavljamo u istom ritmu i ka Riju. Za uspeh je potrebno da budete okruženi ljudima sa kojima delite iste vrednosti i kojima verujete, a poverenje se stiče upravo dugogodišnjom uspešnom saradnjom, kakvu mi imamo. Olimpijcima Srbije mnogo znači što ih podržava ovako ugledni medij, koji promoviše vrhunski sport i sportiste, ali i olimpijske vrednosti i duh olimpizma.“
Predsednik OKS Vlade Divac poklonio je gospodinu Anđelkoviću zastavu Olimpijskog komiteta Srbije u znak zahvalnosti za dugogodišnju uspešnu saradnju i kao znak prepoznavanja olimpijskih partnera.

Povezana vest:  Karatistkinja Jovana Preković otputovala na Olimpijske igre