vujasinovic trener partizan

Vujasinović: Počeli smo malo plašljivo, ali je dobro

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da je njegova ekipa „pomalo plašljivo“ počela današnju utakmicu protiv Spartaka iz Volgograda u četvrtfinalu Lige šampiona.
-Pomalo plašljivo smo ušli u utakmicu, ali smo se bolje snalazili u baznu kako je odmicala. Možda smo mogli da pobedimo i sa većom razlikom, ali pet golova nije malo, tako da imamo čemu da se nadamo – rekao je Vujasinović posle utakmice.
Partizan je večeras u Beogradu pobedio Spartak Volgograd sa 11:6 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.
-U Volgogradu ćemo imati isti pritisak kao i ranije sa Brešom. Volgograd kod kuće igra mnogo drugačije, mnogo čvršće i sudije su im popustljivije…Verujem da ćemo sa ovim plusom uspeti u Volgogradu da izborimo plasman na ‘fajnal for’ – rekao je Vujasinović.
Najefikasniji igrač večerašnjeg susreta Gavril Subotić ocenio je da je ekipa pokazala timski duh i da je zadovoljan nastupom Partizana.
-Zadovoljan sam, mada smo mogli još bolje. Pokazali smo timski duh, poštovali smo dogovor i sve to me raduje. U revanšu očekujem tvrdu i mnogo grublju utakmicu od ove, ali mislim da smo pokazali da smo
bolja ekipa od njih – rekao je Subotić.

Povezana vest:  Savić: Cilj je plasman u polufinale Svetskog kupa