kovacic i predsednik beograda timotic

KUGLANJE
Kovačić i Vlajkov u Beogradu, Trošić u Metalcu, Antić u Zvezdi

Igor Kovačić, svetski seniorski vicešampion u kombinaciji, svetski seniorski rekorder u sprintu, juniorski šampion sveta u kombinaciji, član omladinske selekcije Srbije koja je osvojila svetsko zlato sa svetskim rekordom i vicešampion sveta za juniore u sprintu, vlasnik svetske bronze za seniore u sprintu i juniorske bronze u tandemima sa Robertom Ernješijem, ove godine naš najtrofejniji kuglaš, prešao je iz Crvene zvezde u redove šampiona Beograda. Pristupnicu je potpisao u prisustvu predsednika Beograda Bore Timotića.
Beograd je dobio još jedno veliko pojačanje, juniorskog vicešampiona sveta u kombinaciji Radovana Vlajkova koji je došao iz zrenjaninskog Banata.
Zlatni u kombinaciji i bronzani ove godine na pojedinačnom seniorskom Šampionatu Srbije Ivan Trošić prešao je iz Niš puta u Metalac iz Gornjeg Milanovca.
Na dvojnu registraciju za Crvenu zvezdu registrovan je juniorski reprezentativac, član šampionske selekcije Srbije na Prvenstvu sveta u Brnu Marko Antić iz Slovena iz Rume.
Nikola Vukadinović prešao je iz beogradskog Pobednika u IMR iz Rakovice.
Pojačala se ženska selekcija beogradskog Pobednika. Došla je iz zrenjaninskog Banata Jelena Petrović bronzana sa juniorskog SP u Rijeci 2010. i Ivana Ivanović iz Srema (Ruma).
Na dvojnu registraciju u beogradskom srpskoligašu Tehnohemiji igraće Petar Janković iz Partizana.
Ovo su prelasci za regsitracini centar Beograd.

Povezana vest:  Lindzi Von uspešno operisana