trening reebokJavni fitnes trening održan u Kombank areni

Prvi besplatni javni fitnes trening održan je u subotu u Kombank areni, a vodila ga je Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnja košarkašica i osnivač Urban Fitness projekta. Uz muzički performans DJ Preme i mnogo pozitivne energije, Jasmina je vežbala sa oko pedeset posetilaca koji su se prijavili za prvi Reebok Urban Fitness trening. Trenirali su i Uroš Ćertić, Irina Radović i Vesna Milošević, supruga Save Miloševića.
Jasmina je osmislila vežbe za celo telo, a bilo je i trčanja i vežbi na stepenicam, zatim funkcionalnih vežbi sa puno čučnjeva, skokova i trbušnjaka. U Kombank areni rađen je poseban sistem vežbi – TABATA. To je intervalni trening, u kome se vežbe vrte u krug. Četiri minuta traje svaka runda vežbi, a mogu se ponavljati dve ili više kombinovanih.
Organizatori treninga su Reebok i Đak Sport. Broj vežbača je ograničen, prijavljivanje je omogućeno putem aplikacijewww.facebook.com/djaksportskaoprema , a nove informacije o treninzima objavljivaće se na zvaničnoj Reebok FB strani. Treninzi će se održavati vikendom, lokacije su Kalemegdanska tvrđava, Mikser House, letnja pozornica Topčidera i Kombank Arena.
Raspored narednih treninga:
• Subota, 13.09. od 10:30h Kalemegdan gornji grad – kod Pobednika
• Subota, 20.09. do 10:30h Mikser house – unutra
• Subota, 27.09. od 10:30h Topčider letnja pozornica – u blizini Miloševog konaka
• Nedelja 05.10. od 10:30h Kombank arena – južni plato

Povezana vest:  GOLF, Tajger Vuds: Srećniji sam nego što sam bio u braku