sumadija 2KUGLANJE
Vlada Đorđević i Pak promet pobednici turnira „Šumadija 2014“

Kuglaš superligaša Vodovoda iz Kragujevca Vlada Đorđević pobednik je tradicionalnog turnira koji je na kuglani Druge kragujevčke gimnazije organizovao kragujevački klub Šumadija.
Đorđević je jedni preskočio granicu od 600 čunjeva i sa 610 čunjeva ubedljivo trijumfovao ispred reprezentativca Metalca iz Gornjeg Milanovca Uroša Jagličića (581), dok je treći bio Velibor Bora Radović iz trsteničke Prve petoletke sa 578 čunjeva.
U ekipnoj konkurenciji prvo mesto zauzela je selekcija kragujevačkog srpskoligaša Pak prometa sa 3.264 oborenih čunjeva, drugo mesto je pripalo ekipi sjajnih domaćina i organizatora turnira Šumadiji sa 3.218 čunjeva, treće mesto su zauzeli gosti iz Republike Srpske ekipa Borca iz Banja Luke sa 3.212 čunjeva i četvrta je bila ekipa Vodovoda sa 3.174 čunja.
Dragi gosti na turniru su bili Jovan Ćalić (Beograd), svetski šampion iz 2002. i kapiten reprezentacije Srbije, Jovan Kerečki (Crvena zvezda) i Milan Jovetić (Kordun, Kljajićevo). Na turniru su za Vodovod kuglali Uroš Jagličić (Metalac, Gornji Milanovac) i Bora Radović (Prva petoletka, Trstenik).
Ispred Kuglaškog saveza Srbije učesnike i ugledne zvanice pozdravio je predsednik Disciplinske komisije KSS Milan Ostojić. Trofeji su uručeni na prigodnoj svečanosti.

Povezana vest:  SOFTBOL, Održana Skupština Softbol saveza Beograda, stiže Novozelanđanin