Fitnes fest 2Fitnes Fest četvrti put u Beogradu, pod pokroviteljstvom brenda Reebok

Fitnes Fest 4 powered by Reebok održaće se u Beogradu od 20. do 22. marta 2015. godine u okviru sportskog centra „Vizura“ u Zemunu (Cara Dušana 105), u organizaciji Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera – ALFIT. Seminari su rezervisani za prvi dan festivala u Domu kulture “Studentski grad“.
Fitnes fest predstavlja jedinstvenu sportsko-rekreativnu manifestaciju koja animira i okuplja sve ljubitelje fitnesa, edukuje stručnjake i vežbače, promoviše zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih uzrasta. Jedna od specifičnosti festivala biće i specijalni Reebok poligon, gde će posetioci imati priliku da testiraju performanse najnovijih ZPUMP FUSION modela za trčanje. Najbrži i najspretniji takmičari u muškoj i ženskoj kategoriji će osvojiti baš ovaj model patika i vredne nagrade.
Programom Fitnes festa predviđeno je održavanje besplatnih javnih fitnes časova, radionica, seminara i predavanja po kategorijama, među kojima su: joga, dance i step aerobic, pilates, funkcionalni trening, zumba i CrossFit. Treninge, radionice i predavanja će voditi najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri, predavači i profesori univerziteta, koji će svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu.
Posebno su atraktivni programi koje će voditi proslavljeni internacionalni prezenteri, Reebok ambasadori, među kojima su: Lorenco Somo iz Italije (Lorenzo SOMMO) – prvi put u Beogradu, master iz nauke o treningu, veoma svestran fitness prezenter i edukator; Gio PAP iz Grčke – profesionalno se bavi fitnesom od 2009. i bavi se edukacijom za: Aerobic, Step, Dance Aerobic, House, Hip Hop. Internacionalni fitnes prezenter širom Evrope; Ana Vojčišek iz Poljske (Ania WOJCIESZEK) – fitnes prezenter i edukator, Reebok University Poland Trainer, Jukari Fit to Flex and Fit to Fly Reebok Master Trainer (za Poljsku, Češku, Rumuniju i Bugarsku), koreograf fitnes i plesnih šou programa, menadžer grupnih programa za lanac fitnes centara; Nina Stojadinović, Reebok fitness ambasador za Srbiju, osnivač Fitnes Festa, direktor Fitnes Akademije i naš najpoznatiji internacionalni fitness prezenter i edukator.
Ne propustite jedinstven fitnes događaj u Srbiji! Za sve dodatne informacije o Fitnes Festu 4 powered by Reebok, predavanjima, radionicama i besplatnim fitnes časovima posetite www.fitnesfest.com.

Povezana vest:  KUGLANJE, Veterani na Banjici kao omladinci