sport_fest_2010Belgrade Sport Fest 2010 support by Valletta, 29. i 30. maj, Ada Ciganlija
Belgrade Sport Fest 2010 support by Valletta održaće se na Adi Ciganliji 29. i 30. maja. Ulaz na Festival je besplatan za sve posetioce. Producent festivala je Beogradska kulturna mreža.
Belgrade Sport Fest je jedini festival sporta u Beogradu, koji za cilj ima promociju sporta i zdravog načina života, upoznavanje svojih posetilaca sa novim sportskim disciplinama i veštinama u Srbiji i svetu.
Program Festivala će se odvijati na Adi Ciganliji, na dve lokacije:
  1. Tribine kod sudijskog tornja, subota 29. maj od 11 do 19h i nedelja 30. maj od 11h do 22h, sa pauzom od 14h do 15h. Na ovoj lokaciji posetioci ce moći da prate Can Day – Dan limenke, prezentacije borilačkih klubova, borilačkih veština, plesnih, fitness, gimnastičkih klubova, kao i posebne performanse Vatrogasne brigade Beograda i MUP-a Republike Srbije.
  1. Tereni za ekipne sportove – tereni kod mini kružnog toka na Adi za fudbal i tereni za košarku i rukomet u blizini tensikih terena. Takmičenja u ekipnim sportovima, koja se odvijaju na nivou Beogradskog Univerziteta, u realizaciji sa Univerzitetskim Sportskim Savezom Beograda, posetioci će moći da prate u subotu 29. maja i nedelju 30. maja od 10h do 19h, sa pauzom u nedelju od 13h do 15h.
Voditelji programa: Damir Amedovski, odbor za logistiku i strategiju organizacije Belgrade Sport Festa, i Igor Blažević alijas Blaža Reciklaža.
Posebni performansi i novine:
Prezentacija Vatrogasne brigade Beograda, prezentacija MUP-a RS, AirSoft Srbija, Kapap-izraelska veština bliske borbe, gosti iz Hrvatske Jujutsu klub Ying Yang, klubovi iz Požarevca i Vršca koji će se predstaviti,…
NVO na Festivalu: Yoga Savez Srbije, IFMSA Serbia, udruženje građana PENG – promocija kulture Dalekog Istoka, Kabeza – igre bez granica,…
Sve potrebne informacije posetioci mogu naći na oficijelnom sajtu: www.belgradesportfest.com
Povezana vest:  WDSF International Beo Dance Open 2013, Članovi Spina odlični u Šumicama