ministarka i tole
Nastavak uspešne saradnje Ministarstva i Fudbalskog saveza Srbije u godini tolerancije
 
Ministarka omladine i sporta prof. dr Alisa Marić primila je u svom kabinetu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića sa kojim je razgovarala o dosadašnjoj saradnji i budućim projektima. 
Na sastanku kome je prisustvovao i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, naglašeno je zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom zajedničkog projekta Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. 
Obzirom na to da je na predlog Ministarstva omladine i sporta 2013. godina proglašena godinom tolerancije i fer-pleja u sportu, ministarka Marić je prvog čoveka Fudbalskog saveza izvestila o uspešnom početku akcije „Fer-plej je pobeda“ i prvom javnom času tolerancije koji su deci održali selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i direktor mlađih selekcija Savo Milošević. Na obostrano zadovoljstvo iskazana je spremnost da se saradnja i na tom polju još više pospeši. 
 Karadžić je ministarku informisao o namerama da se Srbija kandiduje za domaćina Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine, koje će biti održano u 13 zemalja. 
Povezana vest:  JEDRENJE, Zlato za Luku Tošića na EP u jedrenju