najbolji dizaci tegova na Memorijalu

Održan Memorijal “Erih Špajzer” i Prvenstvo Srbije za mlade

Bač ugostio dizače tegova

U Baču je održano Prvenstvo Srbije za takmičarke i takmičare do 15 godina i Međunarodni Memorijalni Turnir „Erih Špajzer“. Takmičenje je održano u novoj Hali sportova koja ispunjava sve standarde za organizovanje najvećih međunarodnih sportskih događaja.

Na pojedinačnom Prvenstvu Srbije za devojke je nastupalo 13 takmičarki iz 3 kluba, a na pojedinačnom Prvenstvu Srbije za dečake je nastupalo 17 takmičara iz 6 klubova. Pobednici ekipe i pojedinci – na Prvenstvu Srbije za devojke do 15 godina: 1. “8. Mart Irig”; dečaci do 15 godina: 1. Herkules, Bač;

Povezana vest:  Osnovan Vazduhoplovni savez Balkana

Na Međunarodnom Memorijalnom Turniru „Erih Špajzer“ nastupalo je 6 ekipa, sa ukupno 17 takmičara. Plasman ekipa na Memorijalnom turniru „Erih Špajzer“: 1. Spartak, Subotica, 2.   Herkules, Bač, 3. Kamen, Inđija. Plasman pojedinaca: 1. Ervin Rožnjik, Spartak (Subotica) 358,15 sinkler bodova, 2. Tivadar Kajdoči, Spartak (Subotica) 341,22, 3. Boško Miljuš, Kamen (Inđija) 334,75.

Povezana vest:  STRELJAŠTVO, Sanji Vukašinović “dupla kruna” u drugom kolu Kupa

Porodica Špajzer je posebnu plakatu predala Kristijanu Bertranu, mladom i perspektivnom tamkmičaru Herkulesa iz Bača. Na takmičenjima su postignuti odlični rezultati, a oboreno je više nacionalnih rekorda. Posebno raduju odlični rezultati Miloša Jošića, Stevana Vladisavljeva i Bertrana Kristijana koji se pripremaju za učešće na Evropskom prvenstvu za mlade takmičare do 15 i 17 godina.

Povezana vest:  RAGBI 13, Srbija čeka protivnika na putu ka SP