Vanja Udovicic na otvaranju terena

Ministar Udovičić na otvaranju sportskih terena u Vrnjačkoj banji

Toplo popodne u Vrnjačkoj banji, ulepšala je graja uglavnom mladih ljubitelja sporta koji su sa velikom radošću dočekali završetak obnove sportskih terena. Nova igrališta, sa kvalitetnom tartan podlogom svečano su otvorena juče u prisustvu Ministra omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanje Udovičića.
„“Saradnjom sa Košarkaškim i Odbojkaskim savezom, čije su selekcije imale pripreme u Vrnjačkoj Banji ove godine, povećali smo broj noćenja za 10.000. Verujem da će se taj broj, nakon renoviranja popularne „Kocke“ u narednoj godini povećati na 30.000. Želimo da naše sportiste zadržimo u Srbiji, kako bi trenirali, umesto da odlaze u inostranstvo“ – izjavio je Udovičić.

Povezana vest:  Nevena Ignjatović među 20 najboljih u alpskoj kombinaciji!

Svoj doprinos obnovi terena u Vrnjačkoj banji dala je i kompanija Mozzart, donirajući sredstva za nabavku specijalne tartan podloge. Na ovaj način, omogućen je završetak radova, pa su rekreativci u Vrnjačkoj banji, pre očekivanog termina dobila terene na kojima će biti u prilici da se bave sportom, treniraju i tako na pravi način provode svoje slobodno vreme.
Nakon svečanog otvaranja, tereni su do kasnog popodneva ostali ispunjeni a timovi su se kao na traci smenjivali pod koševima i na terenima za odbojku. Pružanjem podrške u obnovi sportskih terena u Vrnjačkoj banji, nastavljena je akcija 100 terena za jednu igru u okviru koje će kompanija Mozzart obnoviti 100 košarkaških terena širom Srbije.

Povezana vest:  OKS potpisao ugovor o sponzorstvu sa Dunav osiguranjem